Kattmynta

Om du vill köpa kattmynta finns det som spray, torkad på burk eller på kattleksaker. Kattmyntan är en ört som höjer kattens sinnesstämning. Effekten kan hos katter bli lite olika. En del katter blir fulla av energi och vill busa medan andra blir ovanligt keliga och lugna.

Effekten är ganska kortvarig. Kattmyntans påverkan avklingar efter cirka fem till femton minuter. Innan den funkar igen kan det behöva förflyta flera timmar.

Populärt inom kattmynta

Fler tips på kattmynta

 • Plyschboll med repsvans kattleksak - Plyschboll

  Plyschboll med repsvans kattleksak - Plyschboll
  Boll i plyschmaterial med kattmynta. Bollen har en inbyggd bjällra samt repsvansar som  uppskattas hos alla katter! Boll med inbyggd bjällra och repsavansar.  Med kattmynta.
 • Trixie Kattemynta Spray

  Trixie Kattemynta Spray
  EgenskaperDe flesta katter älskar kattmynta, och med denna sprayflaska kan du enkelt spraya på leksaker eller en klösmöbel för att locka katten att leka med just den leksaken eller klösa på just den klösmöbeln.
 • Yeowww Catnip La Cat-rina Kattleksak - Blommig Döskalle

  Yeowww Catnip La Cat-rina Kattleksak - Blommig Döskalle
  Yeowww Catnip är en hållbar och färgstark kattprodukt inspirerad av de dekorativa skelett som är emblematiska för Día de los Muertos. Denna kattprodukt är noggrant designad för att tillfredsställa din katts leklust och sinnen genom att den innehåller sprakande kattmynta. Framsidan är täckt med slitstark bomullstwill, perfekt för att stå emot kattens tänder och klor. Baksidan är mjuk och luddig vilket ger katten en skön upplevelse. Finns även i andra utformanden för att din katt inte skall bli uttråkad.  Hållbar design. Organisk kattmynta i leksakerna. Stimulerar din katt.
 • Backyard Squirrel med ljud

  Backyard Squirrel med ljud
  Backyard Squirrel från Play-n-squeakKattleksaken Backyard Squirrel triggar din katts jaktinstinker med sitt utseende och sitt verklighetstrogna ljudchip!Det som gör Play-N-Squeak leksaker så verklighetstrogna är det unika RealMouse? ljudchipet som ingår i varje leksak. Det ger en fantastiskt realistisk ekorre som "squeakar" vid beröring. I själva verket är det samma frekvens och nivå som på en riktig sork!Din katt kommer att vara upptagen med att jaga, förfölja och ge ekorren en och annan rak höger. Bli inte förvånad om din katt ger dig sitt byte som en gåva!Innehåller kattmynta. 
 • Straw-Babies 3-Pack - Straw-Babies

  Straw-Babies 3-Pack - Straw-Babies
  Har ni sett så söta jordgubbar, fyllda med kattmynta och en perfekt storlek för katten att bära, putta och slå på. Dessutom hjälper de till att hålla tänderna rena för en god tandhälsa. Den befjädrade kattleksaken med kattmynta och prasslande fyllning håller katterna engagerade i leken och aktiverar deras naturliga jaktinstinkter. Kommer i 3-pack och är 3 x 10 x 3 cm stora. Söta jordgubbar med kattmynta för alla lekglada katter
 • Elefant med Kattmynta

  Elefant med Kattmynta
 • Fisk med Kattmynta - 8 cm

  Fisk med Kattmynta - 8 cm
  Denna plyschfisk är fylld med catnip och kommer garanterat att bli en hit! Den är gjord av mjuk polyester och är 8 cm lång, vilket gör den perfekt för kattlek. Tyvärr kan du inte välja färg vid beställning. Catnip-fylld Mjuk plysch Perfekt storlek
 • Kong Cat Pull-a-partz Pinata

  Kong Cat Pull-a-partz Pinata
  Nyhet från Kong, färgglatt och prassligt!Kattleksaken Pull-a-partz Pinata från det populära märket Kong Cat är en färgglad kattleksak fylld med Kongs starka nordamerikanska kattmynta.Inuti Pinatan (pållens rygg) gömmer det sig 2 små leksaker i design av ballonger, att hitta och pillra fram dessa belönar din katts nyfikenhet och utforskande med nos och tassar. Plysch-leksak med prassel 2 st gömda bonus-leksaker för extra skoj Kattleksaker fyllda med Kongs starka kattmyntaStorlek: 18 x 11 x 3 cm  
 • Yeowww Fish Yellow

  Yeowww Fish Yellow
  Is your cat gone fishin??Fisken var såhääääär stor! 18 cm lång och proppfylld med kattmynta är de här fina fiskarna från Yeowww din katts drömfångst!Yeowww är kända för sina fina och tåliga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan!Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta. 
 • Kattleksak Natural Ada, 9x15x2cm, Brun

  Kattleksak Natural Ada, 9x15x2cm, Brun
  Denna naturliga och underhållande kattleksak är perfekt för att hålla din katt aktiv och engagerad. Natural Ada är tillverkad av hållbara material och innehåller kattmynta för att locka din katt till lek. Den har en rolig design som kommer att fånga din katts uppmärksamhet. Tillverkad av naturliga och hållbara material. Innehåller kattmynta för att göra leksaken extra attraktiv för din katt. Rolig och engagerande design som håller din katt sysselsatt. Perfekt för interaktiv lek och självständig underhållning. Storlek: 9x15x2cm Färg: Brun
 • Cat Kickeroo Mouse 23cm

  Cat Kickeroo Mouse 23cm
  Mus - Beroendeframkallande kattmyntamus i rejäl storlek med sidensvans. Kickeroo Mouse är en härlig stor härlig brottningsleksak till katten. Kong är känt över hela världen för sina slitstarka och stimulerande hund- och kattleksaker. Kong Kickeroo Mouse Cat Toy
 • Kattleksak Glittergodis med kattmynta, Rosa

  Kattleksak Glittergodis med kattmynta, Rosa
 • Da Fur Thing

  Da Fur Thing
  Härlig kattleksak som din katt kan apportera eller brottas med!En riktigt populär kattleksak fylld med kattmynta och lockande fjädrar i svansen. Tillverkad av varumärket Go Cat, som även gör den populära Da Bird-vippan. En riktig storfavorit bland kunder och katter!Storlek: ca 22-24 cm lång (inklusive fjädersvans)Säljs styckevis i blandade färger, 1 st per köp.
 • Yeowww Catnip Cigar Cat Toy (Blå)

  Yeowww Catnip Cigar Cat Toy (Blå)
  Close but no cigar, som man brukar säga!Den populära kattcigarren finns i tre snygga färger, den klassiska bruna samt de nya rosa och ljusblå! Kattmynta när den är som bäst helt enkelt!Yeowww är kända för sina snygga och tåliga leksaker stoppade med den finaste och riktigt starka kattmyntan! Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.Säljs styckevis, produktbilden visar tillgängliga färger.Känner du någon som ska köpa en kattunge?Köp en "It's a boy" eller en "It's a girl" i present vetja! 
 • KONG Refillable Catnip Beaver Kattleksak - Refillable Catnip Beaver

  KONG Refillable Catnip Beaver Kattleksak - Refillable Catnip Beaver
  Kong Refillable Catnip Beaver är den ultimata leksaken för din katt. Den kombinerar mjukhet, doft och rolig lek i ett enda paket. Denna plyschleksak är utformad för att aktivera din katts naturliga instinkter och erbjuda timmar av underhållning. Kattmyntan som används är känd för sin oemotståndliga doft och stimulerande effekt på katter. Leksaken har också en mjuk och plyschig textur som din katt kommer att älska att klösa och kela med. Kattmynta engagerar din katt och förhöjer njutningen av lek. Kan fyllas på när kattmyntan slutat verka. Underhåller din katt och motverkar tristess.
 • Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm

  Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm
  Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm - Charmar och stimulerar din katt!Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar,  är den ultimata leksaken som kommer att aktivera din katt. Med en kombination av matatabi och kattmynta bollar, stimuleras din katt till att leka och tugga på snöret. Tuggandet av matatabi är inte bara roligt för katten, det är även bra för dess tänder.Dessutom är leksaken försedd med fjädrar som lockar fram kattens naturliga jaktinstinkt.Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar har en längd på 38 cm och är tillverkad med noga utvalda naturliga material.Visste du att: Matatabi, även känt som cat powder, kommer från den japanska busken Matatabi och har liknande effekter som kattmynta. Det är vanligt att katter som inte reagerar på kattmynta ändå blir förtjusta i matatabi.Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm: Matatabi och kattmynta bollarRoliga fjädrar 38 cm
 • Kattleksak Matatabi med fransar

  Kattleksak Matatabi med fransar
  Populära Matatabi-kattleksakerna har kommit!Tuggvänlig kattleksak med Matatabi-pinne inklädd i jutesnöre och bast-fransar! En liten torkad matatabi-frukt sitter även fast vid bastfransarna - för att locka din katt till lek och bus! Jutesnöret gör pinnen extra hållbar och tuggvänlig.Matatabi är trä från en japansk buske - som är väldigt tilltalande för katter, Matatabi kallas även för "cat powder" där busken växer i bl a Japan och Kina. Växten frambringar euforiska reaktioner hos katter, de reagerar nästan på ett liknande sätt som med kattmynta och valeriana.Storlek: 24 cm
 • KONG Charmed med Kattmynta

  KONG Charmed med Kattmynta
  En rolig kattleksak med kattmynta, prasslande ljud i stickat material. Den finns i tre varianter och säljs osorterat, så det blir en överraskning vilken som blir din! Denna är liten i sin storlek och passar därför lika bra till en kattunge som en stö
 • Yeowww Strawberries 3-pack

  Yeowww Strawberries 3-pack
  Kattleksak jordgubbar, en härlig 3-pack, med olika "smaker" - vanlig jordgubbe eller doppad i vit eller mörk "choklad". Otroligt dekorativa och fina kattleksaker, men även hållbara då de sys i ett kraftigare bomullstyg samt kvalitet då de stoppas med Yeowwws egen starka kattmynta. För att vara lite extra lockande har bladen och stjälkarna prassligt tyg.Kraftigt bomullstyg3-pack med 3 olika jordgubbar100% stoppad med Yeowwws kattmyntaStorlek: ca 10,5 x 6,5 cm / jordgubbe Kattleksakerna från Yeowww är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta"Ripe and ready for fun, these strawberries are PURR-fect for the kitties you love berry much"
 • KONG Teaser Kattleksak

  KONG Teaser Kattleksak
  KONG Teaser Kattleksak Detta böjliga kattspö stimulerar din katts jakt-och fånginstinkter genom dess långa garnslingor och prasslande boll. Bollen innehåller dessutom kattmynta, vilket höjer din katts humör och gör att den orkar leka längre. 
 • Kattleksak Fina Fisken - Fina fiskar

  Kattleksak Fina Fisken - Fina fiskar
  Kattleksaken Cobia Fishes erbjuder en kombination av nytänkande och charm och är skapad för att förhöja stämningen hos både katten och dess ägare. Dessa små fiskar är kattleksaker som innehåller både Silvervine och kattmynta och kommer garanterat ge din katt en festlig stämning. Leksakerna främjar lek och skoj vilket är bra motion för din katt.  Berikad med både silvervine och kattmynta. Lockar till lek och festlig stämning. Kommer i 2-Pack.
 • Trixie Kattmyntaspray 175 ml

  Trixie Kattmyntaspray 175 ml
  EgenskaperTrixie Kattmynta passar perfekt att använda till klösmöbler eller leksaker, så dem blir extra intressanta för katten att klösa på eller leka med. Kattmyntan har en aromatisk och dryg doft som lockar fram lekbeteendet hos de flesta katter. Det är viktigt att stimulera kattens olika sinnen som känsel, syn och hörsel och med kattmyntan så stimulerar man deras luktsinne. Kommer i sprayflaska som gör den enkel att använda.
 • Kattleksak TWIN BEAVER 2-pack

  Kattleksak TWIN BEAVER 2-pack
  Bäver-bröder!Lätta små tygbävrar med fyllning av Silvervine och Kattmynta (en av varje sort). De små söta bävrarna väger nästan ingenting och är lätta för din katt att dribbla omkring med golvet, eller slänga upp i luften. Silvervine (eller Matatabi som den även heter) är en växt som likt kattmynta gör din katt alldeles busig. Storlek: ca 10 x 4,5 cm
 • AFP Kvittrande Lamb ball med ljud

  AFP Kvittrande Lamb ball med ljud
  Kvittrande boll med fjädrar!Lamb ball från AFP har ett rörelsekänsligt ljud-chip som gör att bollen kvittrar högt när din katt tassar till den. Sprayad med kattmynta gör att den doftar tilltalande för din katt, även fjädrarna lockar till lek.Observera att ljudet på denna boll är ganska högt, så plocka undan den på nätterna så att ni slipper vakna i förskräckelse när det börjar kvittra högt i sovrummet mitt i natten ;)Blandade färger!Storlek: L 5.0 x W 5.0 x H 3.0
 • True Hemp- Cuddle Cushion Valerian- Kudde med kattmynta

  True Hemp- Cuddle Cushion Valerian- Kudde med kattmynta
  True Hemp CUDDLE CUSHION kattleksaker har utvecklats för att din katt ska kunna leka och aktivera sig i timmar. De är tillverkade av ett speciellt bomullstyg med en blandning av hampablad och valeriana . Har en väldigt stark dragningskraft till din k
 • Trixie Kattmynta spray 50 ml

  Trixie Kattmynta spray 50 ml
 • Yeowww My cats balls

  Yeowww My cats balls
  Kattmyntabollar i 3-pack med riktigt mycket kattmynta!En av de bästa kattmyntaleksakerna på marknaden - här i 3-pack! Perfekt om du har flera katter som alla vill leka med kattmyntaleksaken samtidigt! Man kan även ge katten en boll och lägga de andra två bollarna i en försluten påse i frysen och ta fram dem vid ett senare tillfälle!Yeowww är kända för sina slitstarka och tåliga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.
 • Catnipspray 50 ml

  Catnipspray 50 ml
  Catnipspray - spray med kattmynta Tips på användning: spraya på kattens leksak, klösmöbel eller en speciell plats. Lukten är omtyckt av de flesta katter och stimulerar även dess leklust.OBS! Datummärkning på flaskan anger tillverkningsdatum.
 • Kong Cat Sushi Pull-a-partz

  Kong Cat Sushi Pull-a-partz
  Populär och rolig kattleksak från Kong Cat - med sushi-bitar!KONG Pull-A-Partz Sushi är "5-leksaker-i-1". Leksaken levererar en sushi-fest där din katt pillra loss leksakerna från "brickan" - den uppmuntrar till lek med både tassar och sinnen; doft och hörsel (med kattmynta och prassel).  Att dra gröna edamamebönor, räkor och sojasås från kardborre är roligt, och Kongs Premium Nordamerikanska starka kattmynta peppar till mer lek och bus!En leksak som är extra rolig om det finns barn i familjen som gärna leker med katten!    5-leksaker-i-1 Prasslig sushi-bricka med kardborre Små leksaker som går att dra loss, med kattmynta Lättviktsleksaker - perfekt att dribbla runt med på golvet Storlek: 27 x 30 x 3 cm
 • Kong Cat Kameleont Refillables

  Kong Cat Kameleont Refillables
  Påfyllningsbar kameleont kattleksak med kattmyntaGlansig och fin kattleksak Kameleont ingår i Kongs serie påfyllningsbara leksaker, de levereras alla ihop med ett rör av Kongs egen starka kvalitets kattmynta. Leksaken är öppningsbar, och där finner du ett fack där du kan fylla på med ny kattmynta - så att leksaken blir "som ny" för din katt igen och igen. Kameleonten av varumärket Kong fått ett extra glänsande grönt tyg för att locka din katts sinnen och lek och bus! Det är en lättviktsleksak som ska vara lätt att dribbla omkring med på golvet, kasta upp i luften eller bära i munnen - beroende på hur just din katt vill leka med sina leksaker.  Iögonfallande tyger väcker jaktinstinkter Påfyllningsbar kattleksak Inkluderar en tub med KONG Premium Nordamerikansk Kattmynta Lättviktsleksaker idealiska för att dribbla och kasta Storlek: 10 x 18 x 3 cm  Tips! Förvara röret med kattmyntan i frysen för att hålla den fräsch länge!
 • AFP Vippa Cuddle tail wand

  AFP Vippa Cuddle tail wand
  Vippa med leksak, kattmynta och fjädrar!Lång och mjuk kattvippa i vackra naturnyanser från populära All For Paws. Den mjuka vippan har härlig kattmynta och prassel i fyllningen och frestande fjädrar längst ut på svansen. Riktigt härlig och brottningsvänlig vippa med träskaft som lockar din katt till hopp och lek!1 st vippa per förpackning, produktfotot visar de tillgängliga färgerna. Levereras i blandade färger.Storlek: ca 76 cm lång
 • AFP Gecko med kattmynta 2-pack

  AFP Gecko med kattmynta 2-pack
  Mjuk liten söt gecko till din jägare!Mjukisdjur till din katt i form av en liten ödla, perfekt storlek för att dribbla omkring med på golvet eller apportera i munnen om din katt är en duktig apportör. Lätt doft av kattmynta lockar din katt till lek.Säljs i en 2-pack i blandade färger!
 • Kitty Play Catnip Mist - 118 ml

  Kitty Play Catnip Mist - 118 ml
  Kattmyntaspray som är tillverkat av kattmyntblad. Enkel att använda, bara spraya ex på kattens leksak för att ge den nytt liv (om katten tröttnat att leka med den), eller spraya på klösmöblen för att uppmuntra katten att klösa där och inte på andra, ikke önskvärda platser. Ingredienser: Vatten och kattmynta.
 • Yeowww Lady Bug stark kattmynta

  Yeowww Lady Bug stark kattmynta
  "Krinkly wings on top of a 100% stuffed catnip bug will have your cat buzzing!"Sprillans nyhet från bästa catnip-märket Yeowww! En Lady Bug, nyckelpiga tillverkad i denimtyg, proppfull med kattmynta av bästa sort. Perfekt form att leka med och dribbla med över golvet, dessutom har den två roliga vingar som retas!Yeowww är kända för sina fina och tåliga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan! Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.
 • YEOWWW banan

  YEOWWW banan
  Ekologisk odlad kattmynta. Katterna älskar formen!
 • Kattleksak Fiskben Olle, 20x6x1,5cm, Flerfärgad

  Kattleksak Fiskben Olle, 20x6x1,5cm, Flerfärgad
  Låt din katt njuta av lek och skoj med kattleksaken Fiskben Olle. Denna charmiga och färgglada leksak är utformad för att fånga din katts intresse och hålla den sysselsatt. Fiskben Olle är fylld med kattmynta som lockar och stimulerar din katt, och har dessutom en bjällra för extra roliga ljud under leken. Innehåller kattmynta för extra lockelse och stimulans. Färgglada detaljer och en bjällra som gör leken mer spännande. Mjuk och hållbar konstruktion, perfekt för kattens lekar. Storlek: 20x6x1,5cm Färg: Flerfärgad
 • Kattleksak Matatabi Lolly-Heart

  Kattleksak Matatabi Lolly-Heart
  Lollipop till din kissemiss, med båda smaskig kattmynta och matatabi!Din katt får sin alldeles egna smaskiga klubba, tillverkad med en kombination av Matatabi och örten kattmynta. Det är så lockande att din katt inte kan motstå att tugga lite på klubbskaftet av matatabi och gnugga sig mot hjärtat av mynta.Några fjädrar i svansen lockar din katt till extra lek och bus.Matabi är tillverkat av trä från en japansk buske som katter finner oemotståndligt. I Japan och Kina är Matabi även känt som "kattpulver". Busken har en mystisk förmåga att framkalla euforiska reaktioner hos katter, nästan som kattmynta och valeriana.Storleken är 23 cm.
 • Kattleksak Prickiga fisken med kattmynta

  Kattleksak Prickiga fisken med kattmynta
 • KONG Kork-boll kattleksak - One Size

  KONG Kork-boll kattleksak - One Size
  KONG Active leksaker främjar hälsosam träning och uppfyller katters instinktuella önskemål att jaga och fånga. Den nya KONG Cork Ball är gjord med helt naturlig kork och lockar till lek med extra kattmynta och fjädrar.   OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Hildas favoritlåda

  Hildas favoritlåda
  Har du svårt att välja kattleksaker och godis till din kissemiss?! - vår katt Hilda har gett er en hjälpande tass och valt ut sina favoriter! En helt purrfect låda med blandat gott och kul. Hilda är en katt som älskar kattgodis, hon är dessutom riktigt peppad på kattmynta och matatabi-pinnar. Krämigt kattgodis och lätta leksaker - som hon kan dribbla med över golvet, det är grejjer det! Hilda är en pigg kisse i sina bästa år (9 är väl ingen ålder att tala om!) och rekommenderar din katt att prova hennes ihopplockade låda!I denna färdigpackade leksaks- och godislåda har Hilda valt ut sina favoriter: 2 st olika Juicy bites, småpåsar 3 st creamy sticks Premio; kyckling, vit fisk och räka 4 st creamy sticks Churu, blandade smaker 1 st stick Churu Rolls 1 st stick Churu Pops 1 st påse Premio Carpaccio 1 st Kattmyntaboll med vägghållare 1 st Matatabi tuggpinnar 1 st Yeowww mus med stark kattmynta 2 st boinks i olika storlekar 1 st Mini...
 • Kattleksak julstrumpa

  Kattleksak julstrumpa
  Julstrumpa till din katt! En liten gullig kattleksak i helt perfekt storlek för att tassa omkring med på golvet, eller bära i munnen. Julstrumpan har en lätt doft av kattmynta.Ska du besöka en vän med katter i kommande juletider? Detta är en helt perfekt liten gå-bort-present, om man bara vill ha med sig något litet i present.Storlek: 9 x 8 x 2 cm
 • Kattleksak Banan med Prasselskal - Skalad banan

  Kattleksak Banan med Prasselskal - Skalad banan
  Från välkända Yeowww! kommer denna banan fylld med kattmynta och dessutom prassel i skalet som din katt kommer älska att leka med. Ge katten denna banan att leka med, inte äta upp, och det kommer inte ta lång tid innan din katt kommer reagera på kattmyntan. Den kanske börjar rulla runt, springa runt och vara helt galen. Här ska visas vem som bestämmer. Ha alltid din katt under uppsikt när den leker med leksaker som innehåller kattmynta.   Kattmynta är en naturlig ört som triggar kattens lekfulla sida utan att vara skadlig för katten. När kattmyntan torkats är den packad med en doft som släpps ut när myntan kläms, vilket ger en ofarlig reaktion hos de flesta katter. Om din katt inte skulle reagera på kattmyntan är det inga konstigheter. Det är inte alla katter som reagerar på kattmynta, men, då är vi säkra på att bananen kommer vara uppskattad ändå. Kattleksak i form av en skalad banan Ca 15 cm lång, 7,5 cm bred och 4,5 cm tjock
 • Trixie Matabi Kattleksak 16 cm

  Trixie Matabi Kattleksak 16 cm
 • Catit Senses 2.0 Self Groomer

  Catit Senses 2.0 Self Groomer
  Grooming made easy!Awarded a 2017 "Cat Friendly" award by International Cat CareCatIt Self Groomer är en härlig massageborste till din katt som enkelt kan monteras på en plan yta (t ex en vägg) eller en hörnyta (t ex ett bordsben). Self Groomer sätts upp en lagom höjd för just din katt, så att din katt kan stryka sig och gnugga sig mot borsten såsom den behagar. Liten kattmyntapåse medföljer för att uppmuntra din katt att använda och utforska sin Self Groomer.Katter har doftkörtlar som utsöndrar feromoner i kinderna, ovanför ögonen och på hakan - därför gillar de att stryka sig mot t ex vägghörn och stolsben. Där lämnar de sina doftmarkeringar som andra katter kan läsa av, ett sätt att markera revir och katten känner sig trygg i sitt hem. Flera katter som delar hem delar även på doftmarkerings-platserna. En Self Groomer blir ofta en populär plats att stryka sig emot för katten.Self Groomer är lätt att ta isär och rengöra från...
 • Kerbl Bird Chico Kvittrande Kattleksak

  Kerbl Bird Chico Kvittrande Kattleksak
  Rolig leksak till din katt som är både har kattmynta som är svår att motstå, samt kvittrar vid rörelse vilket gör den ännu roligare. Detta gör att den blir en omotståndlig favorit för katten. Storlek: 7cm lång
 • Yeowww Rainbow Catnip

  Yeowww Rainbow Catnip
  Låt dem inte lura dig! Det är såklart kattmynta vid regnbågens slut.En av de bästa kattmyntaleksakerna på marknaden! Yeowww är kända för sina fina och tåliga leksaker stoppade med den finaste kattmyntan!Denna böjda form lockar din katt till lek, lika populär som bananen från samma märke, en leksak som tar din katt over the rainbow!Leksakerna är handgjorda och tillverkas i USA med ekologiskt odlad kattmynta.   
 • Sommarpaket för katt

  Sommarpaket för katt
  Med detta sommarpaket säkerställer du en toppen-sommar för katten! Snacksa på krämigt gott godis med extra mycket vätska eller bre ut den på slowfeedmatta för aktivering. Sedan passar det perfekt med lek med roliga små Straw-babies i gräset.    Paketet innehåller följande: 1 st Creamy Snack med räksmak 1 st Slowfeedmatta 3 st Staw-babies med kattmynta Produkter anpassad för sommarlek med katt Perfekt kit för att katten ska ha en underbar sommar
 • Feline Frenzy Kicker Shrimp Purrito Kattleksak - Katz Burrito

  Feline Frenzy Kicker Shrimp Purrito Kattleksak - Katz Burrito
  Denna leksak är skapad för lekfulla bett sparkar och oändliga brottningar och är sydd från lyxiga tyger och innehåller inbyggd ekologisk kattmynta vilket tillför ett oemotståndligt inslag till lekstunden. Shrimp Purrito höjer nöjet ytterligare med sina roliga prasslande ingredienser som ger din kattkompis en underbar sensorisk upplevelse. Höjdpunkten på denna leksak är den överraskande interaktiva dragbara räkan som erbjuder ytterligare underhållning under din katts lekstunder. Leksaken kan både tvättas och tumlas efter borttagning av kattmyntan.  Interaktiv räkdesign i burrito. Sensorisk prasselupplevelse. Hållbar och säker.
 • Yeowww! Catnip Rainbow

  Yeowww! Catnip Rainbow
  En färgglad regnbåge knökfull med högkvalitativ och ekologiskt odlad kattmynta från USA. Regnbågen görs för hand och stoppas enbart med kattmynta, ingenting annat. Yttermaterialet är stark bomull som håller för hårda tag. Perfekt att brottas med!AnvändningKattleksak i bomull fylld med kattmynta.
 • Kattleksak skalbagge av tyg med kattmynta

  Kattleksak skalbagge av tyg med kattmynta
 • KONG Cat Puzzlements Pie Kattleksak med Kattmynta

  KONG Cat Puzzlements Pie Kattleksak med Kattmynta
  KONG Cat Puzzlements Pie Kattleksak med KattmyntaSpännande kattleksak i form av en blåbärspaj från Kong med kattmynta!Leksaken uppmuntrar katten att väcka sina naturliga jaktinstinkter och att gräva efter belöningen. En perfekt leksak för katter som