Kattmynta

Om du vill köpa kattmynta finns det som spray, torkad på burk eller på kattleksaker. Kattmyntan är en ört som höjer kattens sinnesstämning. Effekten kan hos katter bli lite olika. En del katter blir fulla av energi och vill busa medan andra blir ovanligt keliga och lugna.

Effekten är ganska kortvarig. Kattmyntans påverkan avklingar efter cirka fem till femton minuter. Innan den funkar igen kan det behöva förflyta flera timmar.

Populärt inom kattmynta

Fler tips på kattmynta

 • Fisk med kattmynta i plych

  Fisk med kattmynta i plych
 • Fluffyball Rosa Kattleksak - Fluffig boll

  Fluffyball Rosa Kattleksak - Fluffig boll
  Denna fluffiga boll är designad för att stimulera din katts sinnen och uppmuntra till aktiv lek. Den kompakta storleken gör den lätt för katten att gripa, bära och jaga vilket bidrar till timmar av underhållning och motion. Med tillägget av kattmynta är denna leksak en utmärkt väg för att hålla din katt engagerad och nöjd.  Berikad med kattmynta. Rosa, fluffig och helt perfekt. Underhåller din katt.
 • YEOWWW Kattleksak - Grön fisk

  YEOWWW Kattleksak - Grön fisk
  YEOWWW Kattleksak - Grön fiskKattleksak i form av en grön fisk från YEOWWW, fylld med ekologisk odlad kattmynta. Tillverkad i USA. Längd: Ca 18 cm.
 • Bavarian Catnip Marbles Green 3,5 g x 10 st

  Bavarian Catnip Marbles Green 3,5 g x 10 st
  Roliga kattmyntabollar från JR Farm, perfekt leksak för att främja leklusten hos din katt. Kattmyntadoften väcker din katts sinnen och inspirerar till lek. Praktiskt 10-pack för många härliga lekstunder.
 • Wildlife Kattleksak med kattmynta- fjäril

  Wildlife Kattleksak med kattmynta- fjäril
  Riktigt mjuk och realistiskt leksak för din katt! En mycket uppskattad leksak där katten får öva på sin jaktinstinkt. Ca 10cm "från huvud till fötter"
 • Cat Softies Patchwork Bear Toy Mix 13x8x5cm

  Cat Softies Patchwork Bear Toy Mix 13x8x5cm
  Björn - KONG Softies-leksaker kombinerar mjukt plyschtyg med en generös mängd KONG Premium nordamerikansk kattmynta för att få fram kattens lekfulla instinkter. Det prassliga ljudet & catnip uppmuntrar till aktiva lekar, medan det ultramjuka tyget gör också dem till idealiska goseleksaker. Kong Cat Softies Patchwork Bear Toy Mix
 • KONG Refillable Catnip Beaver Kattleksak - Refillable Catnip Beaver

  KONG Refillable Catnip Beaver Kattleksak - Refillable Catnip Beaver
  Kong Refillable Catnip Beaver är den ultimata leksaken för din katt. Den kombinerar mjukhet, doft och rolig lek i ett enda paket. Denna plyschleksak är utformad för att aktivera din katts naturliga instinkter och erbjuda timmar av underhållning. Kattmyntan som används är känd för sin oemotståndliga doft och stimulerande effekt på katter. Leksaken har också en mjuk och plyschig textur som din katt kommer att älska att klösa och kela med. Kattmynta engagerar din katt och förhöjer njutningen av lek. Kan fyllas på när kattmyntan slutat verka. Underhåller din katt och motverkar tristess.
 • Cat Refillable Catnip Toy Beaver Brown, One Size

  Cat Refillable Catnip Toy Beaver Brown, One Size
  Bäver - Kattleksak med kattmynta. Mjuka & snygga plyschleksaker med urtagbar påse för att hålla färskt kattmynta säkert på plats. Leksakerna inkluderar en generös mängd av Kongs nordamerikanska premiumkattmynta i en återförslutningsbar tub. När kattmyntadoften börjar blekna, lägg bara till mer färsk kattmynta för en ny omgång kul! Catnip kan förvaras i frysen för att hålla den fräsch längre. Leksaken är tvättbar med maskin om kattmyntan tas bort. Kong Cat Refillable Catnip Toy Beaver Brown
 • KONG Julleksak Kickeroo Character - Kattleksak

  KONG Julleksak Kickeroo Character - Kattleksak
  KONG Julleksak Kickeroo Character - KattleksakKONG Julleksak Kickeroo Character är en prasslande leksak med lockande kattmynta som håller din katt aktiverad under jul. Passar perfekt att både leka och gosa med. Leksaken är formad som en ren eller snö
 • Matabi Kattleksak Fängslande Bollen - Fängslande Buren

  Matabi Kattleksak Fängslande Bollen - Fängslande Buren
  Matatabirullen med catnipboll är en mångsidig leksak som inte bara erbjuder timmar av underhållning för din katt, utan också bidrar till god tandhygien. Leksaken består av en rulle av trä fylld med matatabi och en massiv kattmyntaboll, vilket gör den oemotståndlig för katter. Denna leksak är ett måste i leksakslagret för din katt. Dubbel Stimulans matatabi och kattmynta för maximal lekfullhet. Naturliga Material, tillverkad av trä och naturlig matatabi & kattmynta. Mekanisk rengöring av tänder.
 • KONG Kickeroo Cuddler Kattleksak

  KONG Kickeroo Cuddler Kattleksak
  EgenskaperKONG Kickeroo Cuddler Kattleksak kommer uppmuntra din katt att jaga och fånga byten. Se på när din katt brottas, går till attack och bara gosar med sin leksak. Formen och materialet främjar både sparkar från baktassarna och brottningslekar. Den fluffiga svansen och det faktum att leksaken är fylld med kattmynta gör den extra spännande!Storlek, utan svans:10 x 25 cmKONG Kickeroo Cuddler Kattleksak säljs i 1-pack och kommer i osorterade färger. Färg kan inte väljas vid beställning.
 • Matatabi Kattleksak med Kattmyntaboll - 38 cm

  Matatabi Kattleksak med Kattmyntaboll - 38 cm
  Matatabipinne i form av en lekkedja med bollar som är berikade med stimulerande kattmynta och fjädrar. Det är en perfekt leksak för din katt. Dess unika design och uformning  med kattmynta och fjädrar gör den extra rolig och lockande för din katt. Leksaken är inte bara rolig för din katt att leka med, den bidrar också till bra tandhygien. Produktens storlek är 38 cm. Matatabi berikad kattmynta. Med roliga fjädrar. Bidrar till bra tandhygien.
 • Matatabipinne med Kattmynta - 23 cm

  Matatabipinne med Kattmynta - 23 cm
  Matatabipinne i form av ett hjärta berikat med kattmynta och fjädrar  är en perfekt leksak för din katt. Dess unika design och uformning  med kattmynta och fjädrar gör den extra rolig och lockande för din katt. Leksaken är inte bara rolig för din katt att leka med, den bidrar också till bra tandhygien. Produktens storlek är 23 cm. Matatabi berikad kattmyntahjärta. Med roliga fjädrar. Bidrar till bra tandhygien.
 • Kattleksak Fisk med Kattmynta - Grön fisk

  Kattleksak Fisk med Kattmynta - Grön fisk
  Från välkända Yeowww! kommer denna fisk fyllda med kattmynta som din katt kommer älska att leka med. Fisken görs för hand och är fylld med ekologisk kattmynta och yttermaterial av stark bomull, så att den tål att lekas med. Ge katten en fisk att leka med, inte äta upp, och det kommer inte ta lång tid innan din katt kommer reagera på kattmyntan. Den kanske börjar rulla runt, springa runt och vara helt galen. Här ska visas vem som bestämmer. Ha alltid din katt under uppsikt när den leker med leksaker som innehåller kattmynta.   Kattmynta är en naturlig ört som triggar kattens lekfulla sida utan att vara skadlig för katten. När kattmyntan torkats är den packad med en doft som släpps ut när myntan kläms, vilket ger en ofarlig reaktion hos de flesta katter. Om din katt inte skulle reagera på kattmyntan är det inga konstigheter. Det är inte alla katter som reagerar på kattmynta, men, då är vi säkra på att dessa fiskar kommer vara uppskattad ändå. Kattleksak i form av en fisk Innehåller kattmynta
 • KONG Holiday Crackles Christmas Tree Kattleksak - Lekfull Julgran

  KONG Holiday Crackles Christmas Tree Kattleksak - Lekfull Julgran
  KONG Holiday Crackles Christmas Tree är en festlig och stimulerande kattleksak som väcker jaktinstinkterna hos din katt. Leksakens prasslande ljud lockar till stalking, hopp och studs vilket erbjuder massor av hälsosam och aktiv lek. En elastiskt fäst prasselboll på granen ger dynamisk drag-och-släpp lek. Berikad med premium kattmynta för att höja stämningen och förlänga inomhusnöjet under stundande högtid. Ett måste i leksakslådan för din katt.  Prasslande ljud väcker kattens jaktinstinkter. Ger en dynamisk lek. KONG premium kattmynta förhöjer stämningen och lektiden
 • Catnipspray 175 ml

  Catnipspray 175 ml
  Catnipspray - spray med kattmynta Tips på användning: spraya på kattens leksak, klösmöbel eller en speciell plats. Lukten är omtyckt av de flesta katter och stimulerar även dess leklust. OBS! Datummärkning på flaskan anger tillverkningsdatum.
 • Petstages Toss N´Flip Chips Kattmynta

  Petstages Toss N´Flip Chips Kattmynta
 • Natural Instincts Fjäril Kattleksak med Kattmynta - 2-Pack

  Natural Instincts Fjäril Kattleksak med Kattmynta - 2-Pack
  Dubbel lycka med denna uppsättning av 2 st färgglada fjärilar till din katt. Produkten är ett utmärkt tillskott till din katts leksakssamling. Varje fjäril är vacker att titta på och kommer i en blandning av färger för att hålla din katt engagerad och stimulerad. Dessa leksaker är speciellt utformade med kattmynta för att locka din katt och uppmuntra till aktiv lek, vilket främjar fysisk aktivitet och välbefinnande. Dubbelt upp, pack om två st.  Försedda med kattmynta för extra skoj. Vackra att titta på.
 • Kattleksak skalbagge av tyg med kattmynta

  Kattleksak skalbagge av tyg med kattmynta
 • Matatabi Stav Kattleksak

  Matatabi Stav Kattleksak
  Denna fina kattleksak består av en matatabi-tuggpinne och har fjädrar i båda ändorna. En stilfull och elegant leksak som ser fin ut i hemmet ❀ Matatabi är en japansk växt/buske så tuggpinnen är 100% naturlig. Matatabi-tuggpinnen främjar - vid regelbu
 • Trixie´s Såpbubblor med Kattmynta 120ml

  Trixie´s Såpbubblor med Kattmynta 120ml
 • Kitty Play Catnip Mist - 118 ml

  Kitty Play Catnip Mist - 118 ml
  Kattmyntaspray som är tillverkat av kattmyntblad. Enkel att använda, bara spraya ex på kattens leksak för att ge den nytt liv (om katten tröttnat att leka med den), eller spraya på klösmöblen för att uppmuntra katten att klösa där och inte på andra, ikke önskvärda platser. Ingredienser: Vatten och kattmynta.
 • KONG Pull-A-Partz Pinata kattleksak - KONG Pinata

  KONG Pull-A-Partz Pinata kattleksak - KONG Pinata
  KONG Pull-A-Partz Pinata tillfredsställer katternas instinkter med två gömda leksaker som belönar jakt och annat kul. Den knastrande kroppen ökar engagemanget medan de lockiga svansarna lockar till att fånga och leka. Kattmynta i de dolda ballongerna förlänger lektiden.   OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Cat Enchanted Characters Assorted Catnip Toy

  Cat Enchanted Characters Assorted Catnip Toy
  Plyschleksak - Med glittrande iriserande fläckar & ett oemotståndligt prasslande ljud kastar KONG Enchanted en lekfull förtrollning över din katt, & lockar kissen till anfall av hälsosamt, aktivt spel för att regera över magiska världar av mytiska varelser i en kattmyntadoftande värld. Storleksanpassad för att kattungar ska kunna stoppa tassen genom mittenhållet som draghjälp, kattleksaken är gjord för att slå & jaga vilket tillfredsställer din katts jaktinstinkter. Låt kattfantasier frigöras i ett virrvarr av glitter & kattmynta! Kong Cat Enchanted Characters Assorted Catnip Toy
 • KONG Julleksak Pull-A-Partz Present - Kattleksak

  KONG Julleksak Pull-A-Partz Present - Kattleksak
  KONG Julleksak Pull-A-Partz Present - KattleksakKONG Julleksak Pull-A-Partz Present är den perfekta julklappen till din leksugna kisse. Leksaken stimulerar din katts behov av att utforksa och är fylld med lockande kattmynta. Leksaken är formad som en
 • Kattleksak Kong Ren med påfyllbar kattmynta

  Kattleksak Kong Ren med påfyllbar kattmynta
 • KONG Enchanted enhörning kattleksak - One Size

  KONG Enchanted enhörning kattleksak - One Size
  KONG Enchanted Buzzy-leksaken lockar katter med en oemotståndlig surrande rörelse som engagerar naturliga instinkter. Surrande och snurrande börjar när enhörningens svans dras, vilket aktiverar en katts naturliga instinkter. Leksaken innehåller kattmynta.   OBS! varan utgår, först till kvarn gäller. Om produkten tagit slut förbehåller vi oss rätten att ta bort det och skicka ev övriga produkter på din beställning. Givetvis meddelar vi detta isåfall
 • Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Rosa

  Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Rosa
  Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - RosaDaisy's Flower Tär en superrolig leksak med kattmynta! Varje färgglad blomma är en kombination av kattens favorittexturer och sensationer. Den dubbelsidiga mitten är gjord av Yeoww's klassiska rob
 • KONG Kickeroo Kanga 2 i 1 Kattleksak

  KONG Kickeroo Kanga 2 i 1 Kattleksak
  KONG Kickeroo Kanga 2 i 1 KattleksakKong Kickeroo Kanga är en leksak som passar perfekt för katter som tycker om varierade lekar och som gärna engagerar sina bakben under lekens gång. Denna leksak prasslar vid beröring och kan delas upp i en mindre s
 • Kattleksak Plyschmask med kattmynta

  Kattleksak Plyschmask med kattmynta
 • Petstages Orka Kattleksak Wiggle Worm

  Petstages Orka Kattleksak Wiggle Worm
  Petstages Orka Kattleksak Wiggle WormOrka Petstages Wiggle Worm- En leksak som tål att bitas i! Gummileksak med inbakad kattmynta, vilket gör den extra skoj för katten. Passar speciellt bra till katter med tuggbehov, till exempel kattungar.
 • Trixie Matabi Kattleksak 16 cm

  Trixie Matabi Kattleksak 16 cm
 • Orka Wiggle Worm Mix 10 cm

  Orka Wiggle Worm Mix 10 cm
  Kattungens favorit när den ömsar tänder. VIKTIGT Använd kattleksaker & tuggleksaker med uppsikt till tuggande katter. Orka Wiggle Worm är mjuk & tuggvänligt för katten! Med inbakat kattmynta lockar den till tugg & lek men är snäll mot tandköttet!
 • Trixie Kattmynta Bubblor 120 ml

  Trixie Kattmynta Bubblor 120 ml
 • MadCat Babymorot

  MadCat Babymorot
  EgenskaperMadCat Babymorot innehåller både silvervine och kattmynta som inte bara ger katterna en eufori när de leker, utan den främjar även kattens genrella hälsa. När katter får använda en leksak regelbundet kan både kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras. Storlek 5 x 13 x 2 cm.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Håll alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder, så det inte händer en olycka.
 • Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Vit

  Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Vit
  Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Vit Daisy's Flower Tär en superrolig leksak med kattmynta! Varje färgglad blomma är en kombination av kattens favorittexturer och sensationer. Den dubbelsidiga mitten är gjord av Yeoww's klassiska rob
 • JW Cataction TPR-Fjäril

  JW Cataction TPR-Fjäril
 • Valerian Cushion Cotton Cat Mix 7 x 9 cm

  Valerian Cushion Cotton Cat Mix 7 x 9 cm
  Leksak till katt. Tygkudde fylld med kattmynta. Uppfriskande & lockande bomullsleksak till katten att roa sig med. Kattleksak med gulligt mönster säljs i osorterade färger. Trixie Valerian Cushion Cotton.
 • Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Blå

  Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Blå
  Yeowww Daisys's Flower Kattleksak med Kattmynta - Blå Daisy's Flower Tär en superrolig leksak med kattmynta! Varje färgglad blomma är en kombination av kattens favorittexturer och sensationer. Den dubbelsidiga mitten är gjord av Yeoww's klassiska rob
 • Cat Kickeroo Refillable 21x6x3cm

  Cat Kickeroo Refillable 21x6x3cm
  Kattleksak - Påfyllningsbar kattleksak. Kattens lekstunder blir oändligt långa med praktisk ficka på leksaken som rymmer kattmynta eller kattgodis. Lång krambar kropp som är perfekt för brottning & jabbar. Kong Cat Kickeroo Refillable.
 • Cat Naturals Premium Catnip Spray 30 ml

  Cat Naturals Premium Catnip Spray 30 ml
  Kattmyntapåfyllning - Kong Premium Catnip Spray är en kattmynta av högsta kvalitet från USA. Kong Naturals kattmynta är en helt ekologisk produkt, varsamt skördad när den är som bäst. Använd kattmyntasprayen på exempel leksaker, klös för att väcka kattens intresse! Kong Premium Catnip Spray Cat Treat
 • Kattleksak Unicorn Med Kattmynta, Vit

  Kattleksak Unicorn Med Kattmynta, Vit
 • Kattmynts kudde

  Kattmynts kudde
 • Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm

  Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm
  Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm - Charmar och stimulerar din katt!Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar,  är den ultimata leksaken som kommer att aktivera din katt. Med en kombination av matatabi och kattmynta bollar, stimuleras din katt till att leka och tugga på snöret. Tuggandet av matatabi är inte bara roligt för katten, det är även bra för dess tänder.Dessutom är leksaken försedd med fjädrar som lockar fram kattens naturliga jaktinstinkt.Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar har en längd på 38 cm och är tillverkad med noga utvalda naturliga material.Visste du att: Matatabi, även känt som cat powder, kommer från den japanska busken Matatabi och har liknande effekter som kattmynta. Det är vanligt att katter som inte reagerar på kattmynta ändå blir förtjusta i matatabi.Trixie Leksnöre med Matatabi och Fjädrar 38 cm: Matatabi och kattmynta bollarRoliga fjädrar 38 cm
 • Yeowwws kattmynta stor påse

  Yeowwws kattmynta stor påse
 • Trixie Matabi Fjäderleksak 20 cm

  Trixie Matabi Fjäderleksak 20 cm
 • MadCat Räka

  MadCat Räka
   EgenskaperR2PPet MadCat Räka med kattmynta ger katten inte bara minuter av eufori, utan den främjar även kattens generella hälsa. Räkan kommer förvandla din lille misse till en riktig vildkatt. Genom att använda denna regelbundet, kan kattens psykiska och fysiska hälsa förbättras.OBS! Våra husdjur är starkare än man tror. Ha alltid katten under uppsikt när den leker med leksaker, och ta bort den om den går sönder så det inte händer en olycka. 
 • Cat Kickeroo Mouse 23cm

  Cat Kickeroo Mouse 23cm
  Mus - Beroendeframkallande kattmyntamus i rejäl storlek med sidensvans. Kickeroo Mouse är en härlig stor härlig brottningsleksak till katten. Kong är känt över hela världen för sina slitstarka och stimulerande hund- och kattleksaker. Kong Kickeroo Mouse Cat Toy
 • Catit Senses 2.0 Kattmynta Spray 60ml

  Catit Senses 2.0 Kattmynta Spray 60ml
 • KONG Cat Puzzlements Pie Kattleksak med Kattmynta

  KONG Cat Puzzlements Pie Kattleksak med Kattmynta
  KONG Cat Puzzlements Pie Kattleksak med KattmyntaSpännande kattleksak i form av en blåbärspaj från Kong med kattmynta!Leksaken uppmuntrar katten att väcka sina naturliga jaktinstinkter och att gräva efter belöningen. En perfekt leksak för katter som
 • Yeowww! Bollar Kattmynta 3-pack

  Yeowww! Bollar Kattmynta 3-pack
   EgenskaperYeowww! kattbollar tål tuffa lekar. Här kan du nu köpa dessa bollar i 3-pack. Yeowww! bollarna är handgjorda och är fyllda med organiskt odlad mynta från USA. Det är varken plast eller bomull i fyllningen, och bollarna innehåller 100 % organiskt odlad kattmynta, fritt från kemikalier och bekämpningsmedel.Storlek ca 5 cm i diameter.
 • Catnip Spray 50 ml

  Catnip Spray 50 ml
  KW kattmynta spray har en oemotståndlig doft som katter älskar. Spraya kattmyntan direkt på kattleksaker, kattsäng & runt den miljö där din katt befinner sig för att göra den glad. Kattspray som passar alla katter från 6 månaders ålder & spraya inte direkt på katten.