JR FARM kattmynta

Populärt inom JR FARM kattmynta

 • Bavarian Catnip Sticks Green 6 g

  Bavarian Catnip Sticks Green 6 g
  Låt din katt gnaga & bita på kattmyntapinnar från JR Farm. Praktisk & rolig kattleksak som främjar en god tandhälsa. På grund av kattmyntans aromatiska doft uppmuntras katten till lek.
 • Bavarian Catnip Nature Ball Brown 1pack 23 g

  Bavarian Catnip Nature Ball Brown 1pack 23 g
  Rolig aktiveringsleksak för katt från JR Farm fylld med tre kattmyntabollar. Kattleksaken är gjord i 100% naturligt material.
 • Bavarian Catnip Marbles Green 3,5 g x 10 st

  Bavarian Catnip Marbles Green 3,5 g x 10 st
  Roliga kattmyntabollar från JR Farm, perfekt leksak för att främja leklusten hos din katt. Kattmyntadoften väcker din katts sinnen och inspirerar till lek. Praktiskt 10-pack för många härliga lekstunder.
 • Bavarian Catnip Ball Green 35 g

  Bavarian Catnip Ball Green 35 g
  Rolig kattmyntaboll från JR Farm, perfekt leksak för att främja leklusten hos din katt. Kattmyntadoften väcker din katts sinnen och inspirerar till lek.

Fler tips på JR FARM kattmynta

 • Kattleksak JR Catnip Marbles 10 st

  Kattleksak JR Catnip Marbles 10 st
  10 roliga kattmynta kulor!Rolig förpackning med kattmyntakulor som är den perfekta leksaken för din katt att dribbla runt med på golvet. Innehåller 10 kattmyntakulor som är ca 1 cm Ø. Tack vare kattmyntans aromatiska doft uppmuntras din katt till att leka och aktiveras! Kattmyntan är odlad i hjärtat av Bayern.Perfekt kattleksak för dig som vill ha en helt naturlig leksak till din katt. Tips! Förvara de kulor som inte används i en påse i frysen så håller sig kattmyntan fräsch längre. 
 • Kattleksak JR Nature Ball

  Kattleksak JR Nature Ball
  100 % naturlig kattleksak!Din katts nya favoritleksak, kanske? Perfekt aktiveringsleksak från JR Farm i form av en träboll  gjord av pilträ och fylld med kattmyntabollar inuti. Med hjälp av den aromatiska doften av kattmynta uppmuntras din katt att leka och jaga denna roliga boll.  Storlek ca 8 cm ØObs: produktbilden visar hela displayen. Bollarna säljs styckevis.  
 • Kattleksak JR Catnip Sticks

  Kattleksak JR Catnip Sticks
  Helt naturlig kattleksak för din katt.Förpackningen innehåller flera kattmyntapinnar som är perfekta att tugga på, vilket också främjar god tandhälsa hos din katt.Kattmyntan odlas i hjärtat av Bayern och tack vare dess aromatiska doft uppmuntras din katt till lek.