P.l.a.y. kattmynta

Populärt inom P.l.a.y. kattmynta

 • Feline Frenzy Sassy Sushi Kattleksak - Sushibonanza Kattleksak

  Feline Frenzy Sassy Sushi Kattleksak - Sushibonanza Kattleksak
  Glöm allt du trodde dig veta om kattbeteende och mat. Denna leksak gör det inte bara acceptabelt utan helt uppmuntrat att leka med maten! Vem kunde motstå en samling så fylld med godbitar som dessa? Alla vet ju att katter älskar firrar och detta kommer garanterat att locka din sprudlande katt till stimulans flera timmar om dagen.   Leksaken är dessutom berikad med fantastisk kul kattmynta för att garantera timmar av lek.   Leksakens mått är: 13 x 7,9 x 3 cm. Extra hållbart och tåligt material.  Kan delas upp i flera delar för att förlänga lekstunden.  Inkluderar rolig kattmynta för extra festligt skoj.
 • Feline Frenzy Tutti FUR-utti Fest Kattleksak - Tuttifrutti Kompott

  Feline Frenzy Tutti FUR-utti Fest Kattleksak - Tuttifrutti Kompott
  Glöm allt du trodde dig veta om kattbeteende och mat. Denna leksak gör det inte bara acceptabelt utan helt uppmuntrat att leka med maten! Vem kunde motstå en samling så fylld med godbitar som dessa? Din katt kommer inte kunna motstå denna fruktkompott och detta kommer garanterat att locka din sprudlande katt till stimulans flera timmar om dagen. Leksaken är dessutom berikad med fantastisk kul kattmynta för att garantera timmar av lek.   Leksakens mått är: 10 x 8,5 x 4 cm. Extra hållbart och tåligt material.  Kan delas upp i flera delar för att förlänga lekstunden.  Inkluderar rolig kattmynta för extra festligt skoj.
 • Feline Frenzy Frisky Furball Kattleksak - Fläktiga Hårbollen

  Feline Frenzy Frisky Furball Kattleksak - Fläktiga Hårbollen
  Ge din nyfikna katt den ultimata lekupplevelsen med denna roliga hårbollen till leksak. Leksaken är designad för att fånga din katts naturliga jaktinstinkter och erbjuda timmar av stimulerande lek. Kattleksaken är en rolig och interaktiv leksak som katter kommer att älska. Denna fluffiga pälsboll kommer garanterat att engagera din katt och ge den utlopp för sina instinkter. Produkten är också berikad med kattmynta för att locka katten till sprudlande glädje och långvarit intresse. Ett måste i din katts leksakslåda helt enkelt!   em>Leksakens mått är: 9 x 9 x 8 cm. Fullt tvätt och torktumlarsäker när kattmyntan är borttagen.  Extra rolig i ett varierat material.  Motverkar tristess genom att stimulera din katts sinnen.
 • Feline Frenzy Kitty Kreme Doughnuts Kattleksak - Crispy Cat Donut

  Feline Frenzy Kitty Kreme Doughnuts Kattleksak - Crispy Cat Donut
  Ta en tugga av lekfullhetens donut. Den läckra amerikanska delikatessen är en självklar del i en kulinarisk fest för din katt. Denna leksak är ingen vanlig enkel leksak, utan en fylld upplevelse av kattmynta som garanterar att väcka din katts nyfikenhet och jaktinstinkter. Designad för att likna en riktig munk komplett med frestande strössel blir den snabbt en favorit i leksakslådan.   Inte bara är den visuellt tilltalande men dess inbjudande prassel och de förföriska dofterna från kattmyntan lockar till timmar av engagerad lek. Leksaken är gjord i extra hållbart material som både tål maskintvätt och flera omgånger i torktumlaren när kattmyntan är borttagen. Dessa doughnuts kommer i 3-pack. Med kattmynta för extra stimulans. Extra hållbart miljövänligt material. Prasslar för att väcka flera sinnen.

Fler tips på P.l.a.y. kattmynta

 • Feline Frenzy Kicker Shrimp Purrito Kattleksak - Katz Burrito

  Feline Frenzy Kicker Shrimp Purrito Kattleksak - Katz Burrito
  Denna leksak är skapad för lekfulla bett sparkar och oändliga brottningar och är sydd från lyxiga tyger och innehåller inbyggd ekologisk kattmynta vilket tillför ett oemotståndligt inslag till lekstunden. Shrimp Purrito höjer nöjet ytterligare med sina roliga prasslande ingredienser som ger din kattkompis en underbar sensorisk upplevelse. Höjdpunkten på denna leksak är den överraskande interaktiva dragbara räkan som erbjuder ytterligare underhållning under din katts lekstunder. Leksaken kan både tvättas och tumlas efter borttagning av kattmyntan.  Interaktiv räkdesign i burrito. Sensorisk prasselupplevelse. Hållbar och säker.