Compact Care kattsand

Det finns flera kattsand att välja på från Compact Care. Deras Activated Carbon är gjord på benetonitlera och aktivt kol. Absorberar oönskade odörer snabbt. Den är också 99% dammfri och bildar klumpar lätt.

Multicat Unscented är en annan populär kattsand från Compact Care. Den är fri från parfymämnen men tack vare 100% naturlera bildar sanden klumpar som kapslar in doft från kattens avföring bra.

Populärt inom Compact Care kattsand

 • Compact Care Multicat Unscented 14 kg

  Compact Care Multicat Unscented 14 kg
  EgenskaperCompact Care Multicat Unscented är kattsand av mycket hög kvalitet och passar extra bra i hem där det finns flera katter. Sanden är parfymfri och innehåller 100% naturlera och den har en maximal klumpbildningsförmåga. Detta gör att den tar bort dålig lukt och motverkar att bakterier kommer ner i botten av kattlådan.
 • Compact Care Activated Carbon Unscented

  Compact Care Activated Carbon Unscented
  Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring.Activated Carbon är gjord på ren benetonitlera och aktivt kol. Aktivt kol bidrar till luktabsorbering vilket minskar oönskade odörer.VariantFörpackningsstorlek: 10 kgFinkornig, blandning av små- och medelstora korn.
 • Compact Care Multicat Babypowder 14 kg

  Compact Care Multicat Babypowder 14 kg
  Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring. Compact Care Babypowder är gjort på 100% ren benetonitlera med inslag av babypowder för god doft.  Variant Finkornig
 • Compact Care Sensitive

  Compact Care Sensitive
  EgenskaperCompact Care Sensitive  är en parfymfri, högkvalitativ kattsand som är speciellt framtagen för katter eller kattägare som är känsliga mot damm och lukt. Sanden innehåller 100% naturlera. Med en optimal klumpbindningsförmåga motverkar den både att bakterier kommer ner i botten på kattlådan och dålig lukt.

Fler tips på Compact Care kattsand

 • Compact Care Multicat Flower 4x14 kg

  Compact Care Multicat Flower 4x14 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Sensitive  är en parfymfri, högkvalitativ kattsand som är speciellt framtagen för katter eller kattägare som är känsliga mot damm och lukt. Sanden innehåller 100% naturlera. Med en optimal klumpbindningsförmåga motverkar den både att bakterier kommer ner i botten på kattlådan och dålig lukt.Compact Care Multicat Flower är gjord utav 100 % ren naturlera, zeolit och luktämne. Kattsanden är mycket fin och småkornig, vilket gör klumpbildningen snabb och effektiv. Den avger näst intill inget damm och gör det därför enkelt att städa ur lådan.
 • Compact Care Multicat Unscented 4x14 kg

  Compact Care Multicat Unscented 4x14 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Multicat Unscented är kattsand av mycket hög kvalitet och passar extra bra i hem där det finns flera katter. Sanden är parfymfri och innehåller 100% naturlera och den har en maximal klumpbildningsförmåga. Detta gör att den tar bort dålig lukt och motverkar att bakterier kommer ner i botten av kattlådan.
 • Compact Care Premium White Lavender 4 x 10kg

  Compact Care Premium White Lavender 4 x 10kg
 • Compact Care Activated Carbon Nordic Pine 4 x10 kg

  Compact Care Activated Carbon Nordic Pine 4 x10 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Activated Carbon Nordic Pine är en väldigt effektiv kattsand med en doft av tall. Doften aktiveras först när sanden blir fuktig, och när katten kissat i lådan bildas en klump som enkelt kan tas bort. Optimal klumpbildningsförmåga håller borta dålig lukt samt att gör så att bakterier inte kommer ner i botten av lådan. Sanden innehåller 100% naturlera, parfym och aktivt kol.
 • Compact Care Activated Carbon Nordic Pine

  Compact Care Activated Carbon Nordic Pine
  EgenskaperCompact Care Activated Carbon Nordic Pine är en väldigt effektiv kattsand med en doft av tall. Doften aktiveras först när sanden blir fuktig, och när katten kissat i lådan bildas en klump som enkelt kan tas bort. Optimal klumpbildningsförmåga håller borta dålig lukt samt att gör så att bakterier inte kommer ner i botten av lådan. Sanden innehåller 100% naturlera, parfym och aktivt kol.
 • Compact Care Premium White Unscented 4 x 10kg

  Compact Care Premium White Unscented 4 x 10kg
 • Compact Care Premium White Less Track 10 kg

  Compact Care Premium White Less Track 10 kg
 • Compact Care Premium White Unscented 10 kg

  Compact Care Premium White Unscented 10 kg
 • Compact Care Multicat Flower

  Compact Care Multicat Flower
  EgenskaperCompact Care Multicat Flower är gjord utav 100 % ren naturlera, zeolit och luktämne. Kattsanden är mycket fin och småkornig, vilket gör klumpbildningen snabb och effektiv. Den avger näst intill inget damm och gör det därför enkelt att städa ur lådan.AnvändningParfymerad kattsand.
 • Compact Care Premium White Less Track 4x10kg

  Compact Care Premium White Less Track 4x10kg
 • Compact Care Odour Control 4x10 kg

  Compact Care Odour Control 4x10 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Odour Control är högkvalitativ, väldigt effektiv kattsand som har en patenterad odour kontrol formula. Den innehåller 100% naturlera och har en fräsch doft av citrongräs som aktiveras först när sanden blir fuktig. Med en optimal klumpbildningsförmåga som minskar både dålig lukt och den ser till att bakterier inte kommer ner i botten av kattlådan.
 • Compact Care Multicat Babypowder 4 x 14 kg

  Compact Care Multicat Babypowder 4 x 14 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring.Compact Care Babypowder är gjort på 100% ren benetonitlera med inslag av babypowder för god doft.
 • Compact Care Odour Control 10 kg

  Compact Care Odour Control 10 kg
  EgenskaperCompact Care Odour Control är högkvalitativ, väldigt effektiv kattsand som har en patenterad odour kontrol formula. Den innehåller 100% naturlera och har en fräsch doft av citrongräs som aktiveras först när sanden blir fuktig. Med en optimal klumpbildningsförmåga som minskar både dålig lukt och den ser till att bakterier inte kommer ner i botten av kattlådan.
 • Compact Care Less Track 10 kg

  Compact Care Less Track 10 kg
  EgenskaperCompact Care Less Track är högkvalitativ, oparfymerad kattsand som innehåller 100% naturlera. Sanden fastnar inte i kattens tassar och dess optimala klumpbildningsförmåga minskar dålig lukt och att bakterier kommer ner i botten på lådan.
 • Compact Care Activated Carbon Unscented 4x10 kg

  Compact Care Activated Carbon Unscented 4x10 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring.Activated Carbon är gjord på ren benetonitlera och aktivt kol. Aktivt kol bidrar till luktabsorbering vilket minskar oönskade odörer.
 • Compact Care Less Track 4x10 kg

  Compact Care Less Track 4x10 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Less Track är högkvalitativ, oparfymerad kattsand som innehåller 100% naturlera. Sanden fastnar inte i kattens tassar och dess optimala klumpbildningsförmåga minskar dålig lukt och att bakterier kommer ner i botten på lådan.
 • Compact Care Premium White Lavender 10 kg

  Compact Care Premium White Lavender 10 kg
 • Compact Care Strong Clumping 4x10 kg

  Compact Care Strong Clumping 4x10 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring.Lavendel är gjord på ren benetonitlera och doftämnen från lavendel. En klassiker och favorit i många hem.VariantBlandning av små- och medelstora sandkorn.
 • Compact Care Sensitive 4x10 kg

  Compact Care Sensitive 4x10 kg
  Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Sensitive  är en parfymfri, högkvalitativ kattsand som är speciellt framtagen för katter eller kattägare som är känsliga mot damm och lukt. Sanden innehåller 100% naturlera. Med en optimal klumpbindningsförmåga motverkar den både att bakterier kommer ner i botten på kattlådan och dålig lukt.
 • Compact Care Strong Clumping

  Compact Care Strong Clumping
  Compact Care har tagit fram en kattsand som är 99% dammfri och har en riktigt stark klumpbildningsförmåga för att bidra till en enklare vardag och en lättare rengöring. Lavendel är gjord på ren benetonitlera och doftämnen från lavendel. En klassiker och favorit i många hem.VariantBlandning av små- och medelstora sandkorn.