Hobby First kattsand

Populärt inom Hobby First kattsand

 • Feline Hygiene Unscented Dammfri Kattsand - 10 kg

  Feline Hygiene Unscented Dammfri Kattsand - 10 kg
  Hobby First Feline Hygiene Unscented är en premiumkattsand som är särskilt utformad för att tillgodose behoven hos känsliga katter. Denna produkt erbjuder en fin och dammfri sand utan tillsatt parfym, vilket gör den idealisk för katter och kattägare som föredrar en doftfri miljö.   Sandens unika egenskaper innebär att den snabbt bildar fasta och lätthanterliga klumpar vid kontakt med urin. Detta bidrar till att förhindra utvecklingen av obehagliga lukter, vilket håller kattlådan fräschare längre. Kattsanden är extremt ekonomisk och den håller upp till fem gånger längre. Detta innebär att du endast behöver ta bort klumparna och fylla på med ny sand, vilket minskar både avfall och kostnader. Dammfri. Doftfri. Snabbt absorbering i klumpar.
 • Feline Hygiene Aloe Dammfri Kattsand - 10 kg

  Feline Hygiene Aloe Dammfri Kattsand - 10 kg
  Hobby First Hygiene Kattsand med Aloe Vera är en högkvalitativ kattsand som säkerställer utmärkt hygien för din katt. Denna kattsand är känd för sin snabba klumpbildning och höga uppsugningsförmåga, vilket gör den överlägsen större och grövre varianter. Klumparna den bildar är välformade och hållbara, vilket underlättar rengöringen av kattlådan.   Denna kattsand är inte bara extremt ekonomisk utan även effektiv för luktkontroll tack vare dess unika mineralrika sammansättning. Den är berikad med färgade granulat som avger en behaglig doft av Aloe Vera vilket bidrar till en fräsch känsla i hemmet. Dessutom har produkten en låg dammhalt för att skapa en renare och hälsosammare miljö. Produkten är föredragen av många katter, speciellt de med känsliga tassar tack vare sin fina granulatstorlek och milda doft. Hygienisk med fräsch doft. Snabb absorbering i klumpar. Mineralrik och luktabsorberande.
 • Feline Hygiene Babypowder Kattsand - 10 kg

  Feline Hygiene Babypowder Kattsand - 10 kg
  Hobby First Babypowder Kattsand är en kompakt sand som har en snabb klumpbildning och uppsugningsförmågan är mycket högre jämfört med större och grövre kattsand. Klumparna som blir är välformade, runda och tillräckligt hårda så att du enkelt kan ta bort det från kattlådan.   Denna kattsand är inte bara extremt ekonomisk utan även effektiv för luktkontroll tack vare dess unika mineralrika sammansättning. Den är berikad med färgade granulat som avger en behaglig doft av Babypowder vilket bidrar till en fräsch känsla i hemmet. Dessutom har produkten en låg dammhalt för att skapa en renare och hälsosammare miljö. Produkten är föredragen av många katter, speciellt de med känsliga tassar tack vare sin fina granulatstorlek och milda doft. Hygienisk med fräsch doft. Snabb absorbering i klumpar. Mineralrik och luktabsorberande.