Intersand kattsand

Populärt inom Intersand kattsand

 • Odour Lock Oparfymerad kattsand - 6 kg

  Odour Lock Oparfymerad kattsand - 6 kg
  Odour Lock är en oparfymerad kattsand som innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Oparfymerad.  Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.
 • Odour Lock Lavender Field Parfymerad kattsand - 12 kg

  Odour Lock Lavender Field Parfymerad kattsand - 12 kg
  Odour Lock Lavander Field är en parfymerad kattsand med en avslappnande doft av lavendel. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Avslappnande doft av lavendel. Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.
 • Odour Lock Calming Breeze Parfymerad kattsand - 12 kg

  Odour Lock Calming Breeze Parfymerad kattsand - 12 kg
  Odour Lock är en parfymerad kattsand med en avslappnande doft av havsbris. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.
 • EcoLife Ekologisk kattsand - 5,5 kg

  EcoLife Ekologisk kattsand - 5,5 kg
  EcoLife är ett naturligt nedbrytbart kattströ med god klumpbildande förmåga. Ett miljövänligt alternativ som är tillverkat av en ekologisk mix av majs och vete vilket ger en mer naturlig konsistens för kattens tassar. Miljövänligt alternativ. Ekologisk mix ger bättre konsistens.  Naturligt nedbrytbart.

Fler tips på Intersand kattsand

 • Odour Lock MaxCare Kattsand - 12 kg

  Odour Lock MaxCare Kattsand - 12 kg
  Odour Lock MaxCare är en revolutionerande kattsand som innehåller den patenterade Blücare®-tekniken. Denna teknik är utformad för att detektera förekomsten av blod och glukos i kattens urin vilka är viktiga indikatorer för urinvägssjukdomar och diabetes. Med denna tekniskt avancerade product kan du effektivt övervaka din katts hälsa och snabbt upptäcka eventuella hälsoproblem tidigare än innan. Produkten har en 40 dagars dubbelverkande formel mot odör. Den patenterade teknologin förhindrar bildandet av urea, den del av urinen som luktar illa vilket garanterar en luktfri sandupplevelse. Denna produkt är tillverkad av Sodium Bentonit, en lera av högsta kvalitet. Extrem uppsugningsförmåga och klumpbildande förmåga. 100% naturlera utan tillsatser. Inget behov av sandbyte på 40 dagar. Dammfri för en renare miljö. Mjuk och behaglig för kattens tassar samt krafsvänlig Sodium Bentonit 100%
 • Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg

  Odour Lock Baby Powder Parfymerad kattsand - 12 kg
  Odour Lock Baby Powder är en parfymerad kattsand med fräsch doft. Kattsanden innehåller en patenterad teknologi som hindrar urea (biståndsdel i urin som luktar) från att bildas. Med 10 cm sand i lådan garanteras sanden luktfri i 40 dagar. Sanden är gjord av högkvalitativ lera som innehåller Sodium Bentonit vilket ger mycket bra uppsugnings- samt klumpbildande förmåga. Sanden är även damfri till 99,9%.  Parfymerad med fräsch doft. Patenterad teknik som hindrar lukt.  Hög uppsugnings- och klumpbildande förmåga.  Krafsvänlig och behaglig för kattens tassar.