Pellets

Träpellets är ett organiskt material som du kan använda som strö i kattlådan. Här finns ett antal olika alternativ på pellets för katter.

Populärt inom pellets

 • PeeWee pellets 14 liter

  PeeWee pellets 14 liter
 • Peewee pellets 5 liter

  Peewee pellets 5 liter
 • Smily Eco Träpellets 20 liter

  Smily Eco Träpellets 20 liter
 • PeeWee Träpellets (14 L/9 kg)

  PeeWee Träpellets (14 L/9 kg)
  Peewee Träpellets är ett svenskproducerat och miljövänligt alternativ till kattlådan!PeeWee Kattlådeströ är pellets gjorda av sågspån från skogstall och svensk rödgran och används med fördel tillsammans med den speciella kattlådan från PeeWee.ProduktbeskrivningPeeWee är svensktillverkat kattströ i form av pellets som är gjorda av träspån. Dessa pellets är miljövänliga, damm- och luktfria. Pelletsen är speciellt framtagna för att fungera i PeeWees tvådelade kattlåda, men fungerar lika bra som bottenmaterial / strö för smådjur. När pelletsen blir våta faller de sönder och bildar ett fint strö. Om katten använder PeeWee träpellets tillsammans med en PeeWee kattlåda  så ramlar det våta ströet ned i den undre lådan, vilket betyder att du själv enbart plockar ur bajs från den övre lådan. Var fjärde till sjätte dag lyfter du av den övre delen och städar ur den undre delen i toaletten.PeeWee är tungt - men man använder väldigt lite åt gången. 5 liter väger ca 3 kg och brukar räcka i över en månad.Pellets gjort av träspånSvensktillverkatMiljövänligtLukt och DammfrittDrygt  

Fler tips på pellets

 • PeeWee Träpellets - 5 L / 3 kg

  PeeWee Träpellets - 5 L / 3 kg
  PeeWee Träpellets tillverkas av spån från gran och tall, och den är 100% komposterbar och biologiskt nedbrytbart. Inga tillsatser används under tillverkningen av dessa träpellets. Till skillnad från andra pellets finns det inte bark eller blad i PeeWee pelletsen, och den har dessutom en väldigt hög absorptionsförmåga och den neutraliserar ammonikadoft.   Vid tillverkningen pressas spånet samman under ett mycket högt tryck, och en temperatur på ca 120° C gör att eventuella insekter och sjukdomsalstrande organismer neutraliseras. Detta gör även att kattströt inte kan frysa eller ruttna. Jämfört med bentonitlera reducerar PeeWee pelletsen 82% av bakterier i kattlådan, vilket gör att kattlådan inte blir en bakteriefälla.   Kattströ som passar till alla PeeWee kattlådor
 • Kattströ Papperspellets 55 L 100 % Dammfritt

  Kattströ Papperspellets 55 L 100 % Dammfritt
  Kattsand? Svenskt dammfrittkattströ är ett miljömedvetet val. ToaLätt är Ej klumpbildande kattströ pappersströ (pellets). Papperstillverkning biprodukt baserad på ren nyfiber. Toa-Lätt är Dammfri, neutraliserar lukt & inkapslar fukt. ToaLätt används till alla smådjur. Använt strö läggs i komposten eller i de vanliga hushållssoporna. Toa-Lätt Kattströ - Papperspellets tillverkat i Sverige.
 • Peewee Spade för pellets

  Peewee Spade för pellets
  Original Peewee spade - för dig som använder Peewee pellets eller andra typer av pelletsliknande strö. Röd färg, levereras i blandade färger.
 • PeeWee Träpellets 2 x 14L

  PeeWee Träpellets 2 x 14L
  Peewee Träpellets är ett svenskproducerat och miljövänligt alternativ till kattlådan! Köp 2 st till rabatterat pris!PeeWee Kattlådeströ är pellets gjorda av sågspån från skogstall och svensk rödgran och används med fördel tillsammans med den speciella kattlådan från PeeWee. Köp fler spara mer!Pellets gjort av träspånSvensktillverkatMiljövänligtLukt och DammfrittDrygt 
 • Träströ Kattströ 14 L

  Träströ Kattströ 14 L
  Tillverkad av 100% träavfall från FSC-certifierade skogar Naturlig och hållbar lösning för kattens toalettbehov Effektivt absorberar fukt och lukt Dammfri och skonsam mot kattens tassar Enkel att använda och rengöra Bryts ner till en fin sågspån när den blir fuktig Miljövänlig och återvinningsbar
 • Original Clumping Cat Litter Green 5 L

  Original Clumping Cat Litter Green 5 L
  Ekologisk dammfritt kattströ till katten! Cat's Best Original är ett klumpbildande kattströ av organisk träfiber! Cat's Best Original kattsanden är till 100% biologiskt nedbrytbart, kan komposteras, spolas ned i toaletten eller läggas i bioavfallet. Cat's Best Original Clumping Cat Litter - Kattströ ekonomiförpackning 40 L (ca 18kg).
 • Peewee pellets 5 liter

  Peewee pellets 5 liter
  Är du less kattsand?Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet till din Peewee-kattlåda.Pelletsen tillverkas i Sverige av spån från svenska träd och räcker länge.  100% återvinningsbara råvaror och det är 100% biologiskt nedbrytbart.Peewees komprimerade träpellets ger oöverträffad absorption och neutralisering av odörer. Håll ditt hem fräscht och rent med Peewee Pellets.Med PeeWee slipper du kattsanden som fastnar på katten och sprids i lägenheten. PeeWee luktar ingenting och räcker mycket länge! Du slänger endast förbrukat strö.Använd tillsammans med kattlåda från Peewee!Peewee pellets bör används tillsammans med kattlåda från Peewee!Pelletsen kommer inte till sin rätt i en "vanlig kattlåda" utan bör användas tillsammans med 2-botten silsystemet som finns i Peewees egna kattlådor. Kika på Peewee-kattlåda här! 
 • Peewee pellets 14 liter

  Peewee pellets 14 liter
  Är du less på kattsand?Peewee är det miljövänliga, ekonomiska och hygieniska ströet.PeeWee är tillverkat i Sverige av spån från svenska träd och räcker länge. Du slänger endast förbrukat strö. PeeWee luktar ingenting och räcker länge!   Med PeeWee slipper du kattsanden som fastnar på katten och sprids i lägenheten / huset.Obs: just nu går det endast att köpa 14-liters säcken i 2-pack, därför läggs det automatiskt 2 påsar i varukorgen. Detta pga fraktkostnaden för peeweepellets. (Det går självklart bra att köpa 4 st, 6 st, 8 st etc)Peewee pellets bör används tillsammans med kattlåda från Peewee!Pelletsen kommer inte till sin rätt i en "vanlig kattlåda" utan bör användas tillsammans med 2-botten silsystemet som finns i Peewees egna kattlådor. Kika på Peewee-kattlåda här!   
 • Spade för pellets

  Spade för pellets
  En perfekt spade för dig som använder Peewee pellets eller andra typer av pelletsliknande strö. Grå färg, levereras i blandade färger.