Smily kattsand

Less Track, Original och Lavender är alla exempel på kattsand från Smily. Alla är bra på att bilda klumpar och inte damma. De har några unika egenskaper som är bra att känna till.

Smily kattsand Egenskaper
Original Parfymfri naturlig mikrobentonitlera. Passar alla kattyper. 99% dammfri.
Lavendel Lavendeldoft. Finkornig naturlig mikrobentonitlera. Passar känsliga tassar. 99% dammfri.
Less Track Lavendeldoft. Finkornig naturlig mikrobentonitlera. Passar långhåriga katter. Dammfri till 99%.

Populärt inom Smily kattsand

 • Smily Kattsand Lavendel

  Smily Kattsand Lavendel
  Smily Kattsand Lavendel är ett kattströ av högsta kvalitet med en fräsch och härlig doft av lavendel. Den har en effektiv klumpbildning och absorberar dålig lukt som aldrig förr!
 • Smily Kattsand Less Track

  Smily Kattsand Less Track
  Smily Kattsand Less Track Lavendel är en kattsand som passar extra bra till långhårga katter. Finessen med Less track är att den klumbildar kraftfullt men inte ska fastna i tassar och päls.
 • Smily Kattsand Original

  Smily Kattsand Original
  Smily Kattsand Original klumpbildar verkningsfullt. En helt parfymfri kattsand av högsta kvalitet som absorberar önskade odörer snabbt. Passar alla kattyper men passar även bra till känsligare katter
 • Smily Kattsand Original

  Smily Kattsand Original
  Smily Kattsand Original är ett kattströ av högsta kvalitet och är helt oparfymerad, vilket passar känsliga katter. Den har en effektiv klumpbildning och absorberar dålig lukt som aldrig förr!

Fler tips på Smily kattsand

 • Smily Kattsand Less Track

  Smily Kattsand Less Track
  Smily Kattsand Less Track är ett kattströ av högsta kvalitet med en fräsch och härlig doft av lavendel. Risken för att kattsanden ska fastna i päls eller tassar blir reducerad med Less Track-varianten. Den har en effektiv klumpbildning och absorberar dålig lukt som aldrig förr!
 • Smily Kattsand Lavendel

  Smily Kattsand Lavendel
  Smily Kattsand Lavendel klumpbildar verkningsfullt. En kattsand av högsta kvalitet som absorberar önskade odörer snabbt. Passar alla kattyper men passar även bra till känsligare katter.
ilead