Andra varumärken

Compact Care kattprodukter

 • Compact Care Strong Clumping

  Compact Care Strong Clumping
  Compact Care Strong Clumping är en utmärkt kattsand som effektivt binder fukt och odörer. Parfymerad med mild fräsch doft av lavendel.
 • Compact Care Multicat Flower

  Compact Care Multicat Flower
  Compact Care Multicat Flower är en utmärkt kattsand som effektivt binder fukt och odörer. Den är speciellt anpassad för att passa hushåll med flera katter, där kattlådan används mycket. Innehåller parfymkomponent med mild fräsch doft av vanilj.
 • Compact Care Träpellets

  Compact Care Träpellets
  Compact Care Träpellets är ett ekologiskt, fräscht och miljövänligt alternativ till kattsand. Det fungerar perfekt för pellets-kattoaletter, men kan även användas i användas i vanliga kattoaletter.
 • Compact Care Strong Clumping

  Compact Care Strong Clumping
  Compact Care Strong Clumping är högkvalitativ kattsand som binder oönskade odörer samt fukt på ett effektivt sätt. Ett bra val för den som önskar mild doft, svagt parfymerad med lavendel.
 • Compact Care Träpellets

  Compact Care Träpellets
  Compact Care Träpellets är det perfekta valet för den miljömedvetna. Ekologiskt alternativ till benetonitlera kattsand. Kompatibel med majoriteten av pellets-toalådor och alla vanliga kattlådor.
 • Compact Care Activated Carbon Unscented

  Compact Care Activated Carbon Unscented
  Compact Care Activated Carbon Unscented är en utmärkt och högkvalitativ kattsand med tillsatt aktivt kol. Den binder effektivt fukt och odörer, även den starkaste urin- och avföringslukten. Aktivt kol hjälper till att för att stärka luktupptagningsförmågan ytterligare, vilket också gör att kattsanden passar extra bra i hem med hankatter eller för flerkatthushåll. Passar extra bra för känslig nos och är snäll för luftvägarna eftersom den är oparfymerad.
 • Compact Care Multicat Flower

  Compact Care Multicat Flower
  Compact Care Multicat Flower är högkvalitativ kattsand som binder oönskade odörer samt fukt på ett effektivt sätt. Passar extra bra till fler-katts-hushåll där kattlådan går varm. Sanden doftar friskt men milt av av vanilj.
ilead