Andra varumärken

Diafarm kattprodukter

 • Urolsyn Pasta/Gel för Urinvägshälsa till Katt - 50 g, tub

  Urolsyn Pasta/Gel för Urinvägshälsa till Katt - 50 g, tub
  Urolsyn är ett kostillskott utformat specifikt för katter med syftet att minska risken för återfall av urinvägsinfektioner. Detta tillskott har ett lågt innehåll av fosfor och magnesium två mineraler som kan bidra till bildning av struvitstenar i urinvägarna. Denna specialiserade produkt för katt erbjuder ett riktat näringsstöd för att underlätta för katter med predisposition för urinvägsproblem, och är en del av ett holistiskt tillvägagångssätt för att upprätthålla urinvägshälsan hos katter. Förebygger urinvägsproblem. Anpassade mineralmängder. Stödjer njurfunktionen hos katter. Maltextakt   Vegetabilisk olja   Kaliumsalt av organisk syra   Kaliumsorbat   Tocoferylacetat   DL-Metionin   Rosmarinextrakt   Pastagelen kan ges direkt i munnen på katten eller blandas med dess foder. Tillgång till dricksvatten ska alltid finnas. Det rekommenderas att rådgöra med en veterinär innan användning.
 • Kattmynta spray

  Kattmynta spray
  Kattmyntedoft i sprayflaska!Toppenbra kattmyntespray från märket Diafarm. Den här kattmyntepsrayen har en riktigt bra doft för att vara i sprayflaska! Sprayen kan användas på kattens leksaker, klösträd eller kattens bädd.Kattmynta i sprayformat har en flyktigare doft än torkad och krossad kattmynta som har en starkare doft och påverkan.
 • Jästtabletter med kycklingsmak för katt

  Jästtabletter med kycklingsmak för katt
  Smakliga jästtabletter för vacker päls!Mjölkjästtabletter för katt från det populära märket Diafarm. Jästtabletter ges som godis eller kosttillskott för en vacker, tät och blank päls. Om du har en katt med torr päls som lätt tovar kan man prova att ge jästtabletter för en bättre pälskvalite.Jästtabletterna är välsmakande med kycklingsmak och proteinrika. De innehåller ett tillskott på många vitaminer, mineraler och spårämnen och är speciellt rika på B-vitamin för pälsens skull.Daglig giva:Kattungar: 1-2 tabletterVuxen katt: 2-4 tabletterInnehåll per tablett (636 mg):Dikalciumfosfat, mjölkpulver, maltodextrin, Trisodium citrat
 • Diafarm energipasta för katt

  Diafarm energipasta för katt
  Diafarm Vitamin och Mineral Energy Paste-Gel för katter + Omega 6 & Taurin,  Kompletterande tillskott som passar för alla kattraser. Energi för små kattungar och dräktiga eller digivande katter. Stimulerar aptiten och passar därför katter som varit sjuka eller har nedsatt aptit av andra skäl. Även idealisk för att främja en vacker och glänsande päls. Bruksanvisning: 2 cm pasta-gel dagligen till vuxen katt. Ges oralt direkt i munnen eller blandas med fodret.Storlek tub: 50 gAnvänd inte tillsammans med andra D-vitaminpreparat utan veterinärs instruktioner.